Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ett skämt att Lindgren inte fått chansen

Lundhs blogg

Tjena, Lundh!
För det första lite ledsen att höra om dina datorproblem vilket renderar i i mindre Lundh på fotbollskanalen. Mer Lundh åt folket!

När det gäller landslaget och truppen till Turkiet så är två saker för mig – ytterst självklara. Lagerbäck måste ta med Marcus Berg nu. Och två; Rasmus Lindgren måste få chansen i Linderoths frånvaro samt Chankos och lille-Anderssons fjaskon.

Skriver ideellt på svenskafans och Holland/Ajax redaktionerna och har ganska stor insikt i Lindgrens äventyr i Holland. Kan bara säga att dem ser det som lite av ett skämt att han inte fått chansen i det svenska landslaget än. Han rankas bland annat som ligans kanske bästa defensiva mittfältare och har stor del i Groningens uppsving de senaste säsongerna.

Annons

Kul att du, Olof Lundh, är en av få som också insett Lindgrens storhet. Ha en kanonhelg och fortsätt leverera bra texter! MVH Jocke från Göteborg.

Stort tack för berömmet och det glädjer, eftersom en del mejl skvallrar att det finns en del som tycker det är för mycket Lundh åt folket.

Jag hörde en del om Lindgren när han flyttade och att det då var få i Bois som trodde på honom. Undantaget må vara hans farsa Bernt som är den som delvis odlat fram bröderna Farnerud, Jonas Olsson och en hel del andra Bois-talanger.

Hade gärna sett en test av Lindgren mot Turkiet. Han kanske kan vara lösningen?
Skulle dock inte tro att Lagerbäck är så offensiv.

Publicerad 2008-01-25 17:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto