Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Min svindel hjälper Lagerbäck välja EM-keeper

Lundhs blogg

Var på TV4:s presentation av EM-sändningarna för kunder på Tyrol i dag. Även förbundskapten Lars Lagerbäck var med på ett hörn – och han bjöd på lite härlig humor. Eller så skulle man kunna kalla det en attack…

Allt började med att Artur Ringart intervjuade Ola Wenström, Peter Jihde, Magnus Hedman och mig på scenen om vad vi ska göra under EM och i mitt fall om vad fotbollskanalen.se ska leverera.

Hedman fick på slutet frågan om vem som står i EM-premiären och han trodde på Rami Shaaban. Jag kunde inte hålla mig utan sa att jag är bombsäker på Isaksson och drog fram mitt vad med en bloggläsare – där ett fallskärmshopp ligger i potten.

Jag förklarade att jag även hade svindel, och det verkade trigga Lagerbäck.
För när Ola Wenström intervjuade honom på scen så var förbundskaptenen tvungen att vänta med att svara på en fråga för att säga att min svindel i kombination med ett fallskärmshopp var lockande att väga in i bedömningen av vem som ska stå.

Annons

Undrar om det är ett tecken på att Lagerbäck gillar mig? Kan inte bestämma mig riktigt.
Men det var många garv från TV4:s kunder, och en del av mina kollegor när Lagerbäck drog det.

Jag var dock inte så klar när jag redogjorde för mitt vad, för det är ju faktiskt så att om jag vinner – det vill säga att Isaksson står – så blir det fallskärmshopp.
Men Lagerbäck läser knappast den här bloggen.

Publicerad 2008-03-05 21:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto