Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Isaksson står och min svindel blir inte mindre…

Lundhs blogg

…av det här mejlet. Ett av mina många vad rör vem som står i EM-premiären.
Är så bombsäker på Isaksson – och tycker det är rätt – och då gäller följande:

Tjenare Olof!

Jag erkänner mig inte besegrad förrän Sveriges startelva visas svart på vitt men jag gör dock förberedelser om jag skulle förlora vadet vi har. Jag tror fortfarande på Rami, Isaksson är som en femåring i trotsåldern som skriker efter godis tills han får det.
Matchen går av stapeln tisdag vecka 24 vilket ger att OM Isaksson står så kan ditt hopp genomföras så tidigt som samma vecka, vilken som helst av dagarna fredag, lördag eller söndag. Rekommendation: lördag. Men jag förmodar att du vill vänta med hoppet tills EM är över och din arbetsbörda kanske minskat något (räkna nämligen en heldag för hoppningen med all aktivitet inräknad) och då skulle jag föreslå någon av dagarna vecka 28. Klubben jag tillhör håller då till uppe i Tallhed, Orsa under hela den veckan. Det är ett av Europas största hoppfält och ligger dessutom lite avsides om man säger så vilket ger att vi slipper flygbegränsningen som vi har på Romme hoppfält. Skulle nu inte den veckan passa så finns det andra. Då kommer du att genomföra hoppet på Romme i Borlänge. Vecka 30 är det dock SM i FS4, precision m.m i Gryttjom utanför Tierp så just den helgen vore något dålig att välja.

Annons

Vadet i sig gällde resa upp och ner samt tandemhopp. Vill du ha hoppet filmat får du däremot stå för det själv, det ingick inte i vadet. Priset för det är 850:-. Det du behöver veta för hoppet kommer du att ta med tandempiloten (tar vanligtvis runt 15-20min) och sen är det bara att åka upp och njuta av utsikten.

Just det, vad gällde din höjdrädsla så är den inte godkänd som skäl för att backa ur. Sjukdom kräver läkarintyg och dessutom så skjuts hoppet bara upp till helgen efter. 🙂

Ha en bra dag
Charlie

Publicerad 2008-04-08 14:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto