Fy fan, fotbollen är för grym ibland

Lundhs blogg

Hamnade framför Getafe-Bayern och det var en ännu grymmare match än Arsenal-Liverpool med ett övergrymt slut.
Luca Toni nickade in 3-3 och målet som tog Bayern vidare i matchens sista sekund.

Jag lider något fruktansvärt med Michael Laudrup & Co som spelade med tio man nästan hela matchen efter de la Reds tveksamma utvisning, och ändå var man nära att gå vidare redan under ordinarie tid efter Cosmin Contras ledningsmål.

Men i slutminuterna fixade Franck Ribéry en kvittering och då kändes det som om det tyska storlaget skulle knäcka Getafe i förlängningen.
Vad händer? Jo, Getafe år upp till 3-1 på bara ett par minuter genom Casquero och Braulio.

Kahn, Toni, Podolski och de andra stjärnorna börjar hänga med huvudet i och med att det krävs två mål för att kunna gå vidare till semifinal.
Vilken triumf för lilla Getafe.

När det är fem minuter kvar tappar Getafes målvakt Pato bollen och Luca Toni fixar en reducering. Den ger stjärngänget ett lyft och när det bara är sekunder kvar får man frispark och flyttar även upp Oliver Kahn.

Dock är det Toni som får chansen efter ett inlägg och italienaren är skoningslös och trycker ner en nick i marken och studsen kan inte Pato nå.
3-3 och vid avsparken blåser domaren av.

Hade jag hållit på Getafe hade jag funderat på att kasta mig framför pendeln.