Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Gud vad ruttna mittbackar vi har"

Lundhs blogg

Daniel G har tagit ut en EM-trupp med en proffsig uppställning. Tror att han har några fel om man ser till Lagerbäck: Wiland, Dorsin, Lindgren, Bakircioglü.
I stället kommer Alexandersson, Allbäck, D Andersson och E Gustafsson.

Ni kan själv komma med EM-trupper till mig:
Fram till dess kan ni läsa Daniels trupp:

Målvakter: Andreas Isaksson, Rami Shaaban, Johan Wiland
Kommentar: "Isak" spelar inte mycket, men han tränar med Trelleborg. Det blir nog bra. Shaaban bättre än Poppen trots allt och Wiland utmärkt tredjemålis.

Mittbackar: Petter Hansson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Peter Larsson
Kommentar: Gud vad ruttna mittbackar vi har. Detta är dock det bästa vi har att tillgå, både nu och på sikt. Majstorovic slår bra straffsparkar. Det gör inte Mellberg.

Annons

Vänsterbackar: Max von Schlebrugge, Mikael Dorsin
Kommentar: En vänsterback ska vara vänsterfotad, och bättre vänsterbackar med svenskt pass än nämnda finns inte att tillgå. Max skjuter hårt som fan.

Högerbackar: Fredrik Stoor, Mikael Nilsson
Kommentar: Det var inte länge sen vi hade högerbacksproblem. Det problemet existerar inte längre. Stoor och Nilsson känns supergjutna.

Innemittfältare: Kim Källström, Anders Svensson, Rasmus Lindgren, Tobias Linderoth
Kommentar: Här är det tunnt. Tobias Linderoth ska inte spela från start. Han är inte bra när han är fit for fight så han lär inte vara bättre när han precis slängt kryckan och snörjt på sig fotbollsskor igen. Får vara med i brist på annat. Kan säkert guida nån nykomling vid sidan av plan med sin rutin.

Annons

Vänsterytter: Fredrik Ljungberg, Kennedy Bakircioglu
Kommentar: Ljungberg given trots hans skadebekymmer. Litmanen-varning på Ljungberg som – i de flesta fall – trots allt mörker ändå hittar ut i ljuset lagom till landslagsspel. Kennedy med trots snålt med speltid. Vi har inte mycket annat att välja på. Alexandersson? Ha ha ha….

Högerytter: Christian Wilhelmsson, Sebastian Larsson
Kommentar: Stark högerkant! Två olika spelstilar vilket alltid är bra. Variation gillar vi alla – utom möjligtvis Lagerbäck.

Anfallare: Zlatan Ibrahimovic, Johan Elmander, Marcus Berg, Markus Rosenberg
Kommentar: Kommentar överflödig egentligen. Det här är de bästa forwards vi har och de håller hög, hög EM-klass alla fyra. Vi borde spela med alla fyra från start. Kanske inte så länge Lagerbäck står i sin sura gympadress vid sidlinjen…

Annons
Publicerad 2008-05-09 21:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto