Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Han är utan tvekan mediakåtast i Fotbollssverige

Lundhs blogg

Piggt jobb av den stora kvällstidningen att få loss Henrik Larsson kort före presentationen. Mannen som hjälpte till var Sten-Inge Fredin.

HIF-basen gillar rampljuset och blåste alltså landslagsledningen på den hemlighet man ville hålla hemlig in i det sista.
Undrar om det var uppskattat av Lagerbäck o Co?

Min gissning är att Henrik Larsson knappast uppskattade HIF-basens läckande när han själv höll tätt som bara den. Inte ens Andreas Granqvist fick veta det.

Även om jag aldrig tror att Larsson öppet kommer att erkänna att han blev störd över Fredins utspel, så tror jag HIF-basen inte skaffat fler vänner.

Det finns riktigt vänliga läsare. Bara ett sådant här mejl:

Annons

Hej Olof
Har för mig att du nämnt att du och din son samlar på Euro 2008 Panini stickersalbum. Har några dubletter själv som jag inte vet vad jag ska göra av, känner ingen annan som samlar. Tänkte höra om ni skulle vilja ha dem?

Jag har:
18 – halva stadion i Salzburg
457 – Roman Pavlyuchenko, Ryssland
527 – Deutschland-BRD, 1972
Jag kan skicka dem till dig om du vill…
//ziriz

Tackar så mycket. Du får gärna skicka till TV4, 115 79 Stockholm.
Det är tydligen poppis att samla, dock ligger jag i lä jämfört med DN:s Johan Esk som hade fem bilder kvar innan hela albumet var fullbordat, och det var i tisdags.

I veckan har jag lagt all kraft på Microstars i och med den stora kvällstidningens kampanj där man får en gubbe gratis om man köper blaskan.

Annons
Publicerad 2008-05-16 16:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto