Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Anders Svensson ville verkligen piska mig

Lundhs blogg

Var på besök på svenskarnas hotell. Fick reda ut härvan av "inga snälla ord" med Lasse Richt som bad om ursäkt – men också skyllde på andra. Klassiskt. Höll Aftonbladet utanför, bäst så.

Vi fick oss en rundtur och poolen med utsikt över hela Lugano med tillhörande solhörna lockade en aning, trots risigt väder.
Just poolen var läckert byggd.

Richt undrade lite hånfullt om jag kunde hoppa i och stå för premiärdoppet, men han inser nog inte att om man tillbringat sina barndoms somrar på Österlen så är tio grader varmt.

Hade det inte varit för att jag var klädd som buffchaffis hade det varit lugnt att kliva in, men vi har bara fått med oss en kostym och den ska räcka hela juni.

Vi såg även matsalen, massagerummet, tv-rummet, Thomas Lyths rum, gymmet och Players Lounge med pingis, biljard, tv-spel, en kyl med läsk och skålar med svenskt godis.

Annons

Anders Svensson satt och lirade NHL mot Petter Hansson och det var riktig kross. Jag utmanade Svensson som verkligen ville piska mig och lovade att ta mig med en hand.

Polisen Hammarbäck gick dock emellan och stoppade matchen. Tyvärr. Jag är grym på NHL och Fifa även om det var några år sedan jag var formtoppad – det är för många knappar på kontrollerna. Men en enhands-Svensson hade jag plockat lätt om jag bara fått vara Philadelphia Flyers.

Publicerad 2008-06-06 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto