Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Solen skiner i Innsbruck - och Offsides vd är på jakt

Lundhs blogg

Äntligen skiner solen i Innsbruck efter timmar av frenetiskt regnande. Det talar för Sverige. Jag gör som indianerna nu när alla träningar är stängda: letar tecken i skyn.

Fick även mejl av Tobias Regnell som är vd på Offside med tanke på att fotbollsmagasinet sladdar i gamblingtävlingen.

Vem fan har medietippat i Offsides namn…???? Själv är jag stolt över att, i min första Långensatsning på 3 år, ha prickat in en fem rätt på fyrlingar av 6. Spanien mot Ryssland,
Sverige mot Grekland, x i Frankrike Rumänien, portugisisk o kroatisk seger i omgång 1. Bara krysset mellan Holland och Italien som failade
(rejält). 1500 extra i reskassan till Barcelona. Här är f ö tidningarna i extas över Villa & co medan befolkningen inte verkar ta ngn större notis. Kanalen Cuatro, som sänder EM, puffar hela tiden för ngt slags kommande maratonsändningar från hela San fermín-veckan. Mäktigt! Mina spanska källor säger dock att San Fermín-festandet peakade sent 80-tal, tidigt 90-tal, så vi verkar ha varit med under de bästa åren (eller om vi SKAPADE de bästa åren).
Keep up the good work, och spåra Offsidetipparen. Han ska STRAFFAS. Hälsa Ekwall!
t

Annons

San Fermin är alltså festivalen i Pamplona med tjurrusningar, tjurfäktning och festande dygnet runt för de som inte vet.
Finns inget bättre om ni frågar mig.

Publicerad 2008-06-17 18:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto