Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är "Seb" den nye Kim Källström?

Lundhs blogg

Inte en minut för Sebastian Larsson. Inte en minut. Han måste varit grymt risig på träningen för att inte få en enda minut.
Kanske är han den nye Kim Källström? Eller Pär Zetterberg den andre. Jag får inte ihop det.

Annars en bra första halvlek men en svagare andra, alternativt så spelade fransmännen inte alls i första men väl i andra.
Och även om spelet värmde så vinner jag hellre med 1-0…

Tjo Lundh!

Lagerbäck har återigen bevisat att han borde bli släpad efter en bil utmed avenyn. Att inte låta Seb Larsson, en av Sveriges mest lovande mittfältare, spela en minut är för mig helt ofattbart. Hans högerfot är en tillgång som skulle gynna landslaget något enormt. Så då kan man undra varför Lasse gör som han gör, för det kan ju inte bero på att Seb har för dåliga defensiva egenskaper… han har ju faktiskt lirat back ett tag.

Annons

Min konspirationsteori lyder alltså såhär, Lagerbäck är köpt av danskarna! Tänk efter själv, det är helt självklart. Vi har nu haft dem i kvalgrupper och slutspel i flera mästerskap den senaste tiden, danskarna har dragit det korta stråt varje gång. Så de ser helt enkelt till att Lasse stannar i landslaget så vi sakta men säkert bryter samman med spelare Anders "Taco" Svensson, Daniel "Sidleds Danne" Andersson och Micke Nilsson (du vet, han som spelat back för att det inte funnits någon bättre). Det svenska landslaget hinner alltså inte ur startblocken innan vi bryter lårbenshalsen och sen kan danskarna (med Agger, Bendtner och andra talanger) lätt vinna och gå vidare till VM i Sydafrika.

Annons

Danskarna har genom historien ofta varit i Sverige och härjat (lyckats väldigt bra med det också) och 2000-talet är inget undantag. Om 100 år kommer man kunna läsa i historieböckerna om hur Lasse Tyrann förstört svensk fotboll genom att "avrätta" de unga svenska spelarna under det kända "Swedbanks blodbad".

Vi går en mörk framtid till mötes, hoppas du överlever…

MVH Jonatan Sandberg

Jag är som en kackerlacka, jag överlever alltid.

Publicerad 2008-08-20 23:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto