Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ska bli kul att höra Lagerbäck 14.00 i morgon

Lundhs blogg

Zlatan inte bara startade supercupfinalen mot Roma utan han körde 120 minuter plus straffar. Vad kul för honom och Inter och Mourinho.

I grunden är det ju kanon även för landslaget, för här visade Zlatan att han är i bra form och kan köra nästan som ensam anfallare. Kungligt, helt enkelt-

Det är bara det att Zlatan så sent som i tisdags hade känningar i knät som omöjliggjorde spel mot Frankrike i onsdags, samma dag som han körde 45 minuter i en internmatch.

Ja, ja, oavsett vad man tycker om det ska dte bli spännande att lyssna på Lars Lagerbäck tisdag eftermiddag. Då truppen presenteras.

Räkna med att han tonar ner allt maximalt och på något sätt får allt att vara mediernas fel som gjort en fjäderdel till en hel hönsfarm.

Annons

Även om jag inte håller med Lagerbäck är det inget snack om att han är skicklig på att vrida på orden så att han kommer långt från sanningen.

Om han ljuger? Ja, det skulle jag säga men då brukar förbundskaptenen bli så upprörd. Vad är det heter: Anfall är bästa försvar…

Publicerad 2008-08-25 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto