Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur fan anlitar jag Barack Obamas "spin doctors"?

Lundhs blogg

Kanon för TV4 och Fotbollskanalen.se att många av de som jobbar med fotboll är med i kampen om Guldskölden – priset som går till de journalister som läsarna på SvenskaFans.com röstar fram.

Efter en första runda är nu är fem journalister i sex kategorier nominerade och bland annat är alla från Fotbollskanalen Europa (Ekwall, Kåmark, Hussfelt och jag) nominerade i olika klasser och det är kungligt.

Ska villigt erkänna att jag blev väldigt glad när Anders Nettelbladt från SvenskaFans.com mejlade om att jag var nominerad i två klasser i Guldskölden.

Jag är dels nominerad som Årets krönikör ihop med Bank, Olsson, Niva och Birro, dels som Sportjournalist alla kategorier ihop med Niva, Granqvist, Bank och Vacchi.

Annons

Mest chockerande är dock att jag skuggar Peter Jihde i Programledarklassen utan att vara programledare, även om vi inte slog oss in bland dem fem som nomineras, eller att jag är sexa och nära att komma med bland expertkommentatorer som Fjellström, Strömberg, Kåmark, Adamson och Wikegård på femteplats.

Om det ska räcka längre än till nomineringar så krävs nog en insats från Barack Obamas spin doctors.
Kanske kan någon hjälpa mig att få fart på en gräsrotskampanj…Yes we can!!!

Du kan hjälpa till och gå in här och rösta på mig i kamp mot branschens riktiga giganter – och gärna även på mina kollegor här på fotbollskanalen.se och TV4.

Annons

Jo, jag har röstat men avstod från att rösta på mig själv. I stället fick kollegor som Hussfelt, Kåmark och Ekwall röster ihop med Olsson och andra tidigare kollegor.

******

På ett sätt är Roland Andersson härlig i och med att han inte stryker medhårs, men samtidigt undrar jag om det är så smart gentemot spelarna. Kan inte vara kul för Premier League-Olssons att läsa hur den assisterande förbundskaptenen.

Jag vet att det är elitverksamhet, men sättet som spelarna behandlas ibland är knappast optimalt. Som Alexander Östlund, där förbundskaptenerna inte tycker att man behöver snacka ut.

Jag vet efter att ha talat med spelare som åkt ut ur trupper att de sällan hör av förbundskaptenerna eller får någon peppning.
Något en spelare naturligtvis aldrig vill säga – eftersom då är han rökt.

Annons

Det tror jag är direkt dumt, för det finns ingen anledning att inte peppa en spelare som varit med i landslaget att det bara är att kriga på.
Men så resonerar inte Sveriges landslagsledning – åtminstone inte med alla.

*****

Nu när Brolins Undici är igenbommat ryktas det om efterfest på upphottade Collage efter Fotbollsgalan på måndag.
Gissar att Ekwall och Alsing har varsitt drinkbord.

*****

Å andra sidan kul att höra Andersson tycka att Fotbollsgalan kommer fel sett till landskampen mot Holland och det bara blir en träning, men att man får ställa upp av PR-skäl.
Gissar att han och Lagerbäck hoppar Collage.

Publicerad 2008-11-12 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto