Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Henrik Larsson slutar, eller?

Lundhs blogg

Jag försöker tolka röksignalerna kring Henrik Larsson och har själv legat på med telefonen för att få någon klarhet.
Tipsen är entydiga: Han pensionerar sig.

Inte konstigt att Marseille drog tillbaka sitt erbjudande då. HIF har redan dragit i gång träningen och Larsson är kvar i Dubai på semester. Uppenbarligen ska huvudpersonen lämna besked till alla inblandade i slutet på denna vecka.

Var i kontakt med Roland Andersson som inte hört ett ljud från Larsson. Den assisterande förbundskaptenen har ju som krav att anfallaren ska börja träna nu för att hänga med landslaget till USA.

Vore förbannat trist för allsvenskan och HIF om Henrik Larsson slutade. Inte så att jag inte förstår honom, den 37-årige anfallaren har verkligen gett sitt yttersta när han lirat, men allt har ju ett slut.

Annons

Även om jag gärna hade sett att han körde vidare i HIF och i allsvenskan, för han är en så bra spelare oavsett vad David Elm skriver. Förstår om Fredin, Jansson, Nilsson o Co håller tummarna – Larsson är skillnaden mellan möjlig toppstrid och att slåss för att hänga kvar.

Alvaro Santos vill i väg från Souchaux och i Sverige har brassen fortfarande ett namn. Inte konstigt att han vill hit då. Det går minst sagt trögt i Frankrike: bara tre matcher i höst.

Om han hamnar i HIF i stället för Larsson? Nja, senast jag hörde hade klubben verkligen inga pengar. Det finns andra klubbar i Sverige som letar anfallare och Souchaux president vill nog få dem att vakna genom att gå ut med HIF:s namn.

Annons
Publicerad 2009-01-07 11:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto