Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bartenderns attack på Hussfelt

Lundhs blogg

Fick min vilja igenom och fick till ett besök på ett av mina absoluta favoritställen i Hollywood i torsdags kväll. Dan Tana’s är en italiensk restaurang på gränsen till Beverly Hills.

Det är ett fascinerande, bedagat maffialiknande ställe. Det är en mix av skummis och Hollywoodkändisar och faktiskt ganska sunkigt, men sjysst.

Stället ägs av Dan Tana som snart väljs till ny president för Röda Stjärnan i Belgrad. Den dryga 70-årige mannen kommer från just Belgrad och det gamla Jugoslavien och han var extremt talangfull fotbollspelare när han 1953 hoppade av i väst som 17-åring.

Storyn om mannen är helt fascinerande och det visar sig att han ledde Jugoslaviens försök att vara med i EM i Sverige 1992 och suttit med i FA:s ledning.
Läs allt om Dan Tana här.

Annons

I går smög Dan Tana omkring på sin krog där det förutom en massa filmstjärnebilder även hänger fotbollströjor och ett foto från när Tana var aktiv i Brentford i England.
Han stannade dock aldrig vid vårt bord – det fanns nog hetare klienter.

Den kroatiske bartendern som kallade sig själv Michelangelo fastnade däremot för oss när vi satt i baren. Han var en riktig artist och när Hussfelt beställde en Fernet så tog även Michelangelo en – och bjöd på hela kalaset.

Kort därefter kom Michelangelo på att Hussfelt även skulle smaka en kroatisk motsvarighet till Fernet. Trots att Hussfelt bad om en lite fick han en stor.

När Hussfelt sedan inte gjorde som bartendern och svepte den gjorde Michelangelo en ful gest med armen mot Hussfelt som var lite skakad.
– Jag har tagit 27 stycken, sa Michelangelo och jobbade vidare.

Annons

Jag frågade om han inte hade en kroatisk öl. Det hade Michelangelo, men bara hemma och då fick vi vänta till 03.30 om vi ville haka på.
Men det var lite efter vår sängläggning – vi jobbar ju.

Publicerad 2009-01-24 04:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto