Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bond-brud kollade in landslaget

Lundhs blogg

Den gamla Bond-bruden Izabella Scorupco var på plats på Home Depot Center och spanade in landslagets förlust mot USA.
Ryktas att hon satt med landslagets PR-guru Lasse Richt i en box.

Annars är det inte mycket high-life kring landslaget i Hollywwod. Spelarna tog inte vara på att de fick vara ute sent efter matchen.
Alla ska ha varit hemma före midnatt, enligt källor i landslagets säkerhetsmaskineri.

Däremot blev det en tripp upp mot Hollywood och Beverly Hills för ett gäng av de äldre lirarna under den lediga söndagseftermiddagen.
Kanske lite starspotting och shopping som väntade?

Daniel Andersson, Martin Ericsson, Daniel Nannskog, Marcus Lindberg, Alexander Farnerud och Samuel Holmén tillhörde det gäng som hoppade in i två taxibilar och drog norrut från den lite trista förorten Manhattan Beach.

Annons

Ericsson berättade att han inte vill köra bil i Los Angeles utan hellre tar taxi. Det är klart, de som varit utomlands har ju lite deg att pröjsa ett par taxifärder med.
Men det är en bit att åka.

Kanske tar sig spelarna en rejäl vända på stan på onsdag i stället? De flyger först hem på torsdag eftermiddag och har därför chansen att plana ut om de vill känna på Oaklands eller San Franciscos nöjesliv under natten.

Fast alla dras inte till Hollywood. När de äldre killarna drog ut på stan i civila kläder satt Rasmus Elm och Andreas Landgren i rätt sponsorkläder och surfade på datorer i lobbyn – det är bara gratis där.

Publicerad 2009-01-26 04:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto