Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rikard Norling hade startat med Rasmus Elm mot Portugal

Lundhs blogg

Nystart av Ekwall vs Lundh i kväll och fint besök från start.
Förre AIK-tränaren Rikard Norling i skägg (!!!) – även om han hade ansat det jämfört med när jag träffade honom på stan i lördags. Då kände jag knappt igen honom.

Missa varken Ekwall vs Lundh eller extramaterialet på 28 minuter. Norling ger svar på det mesta – och bland annat får vi reda på att han flyttar till Argentina om en vecka – och hoppas på tränarjobb. Wow!

Vi snackade givetvis om alla turer i AIK, om varför klubben inte lyckades, om Expressens avslöjande att han skulle få sparken tre månader i förväg, om alla anbud han nobbat, om hans syn på medierna, om hur han dribblade bort journalister och så vidare i all oändlighet.

Måste sägas att Norling verkligen bjöd till och svarade på det mesta. Ibland gled han på frågor – som när vi undrade om han var med poch tog beslutet att Henrik Rydström skulle värvas…

Annons

Kul också att höra att Norling definitivt hade startat med Rasmus Elm i VM-kvalet mot Portugal. Han var imponerad av 20-åringen som hela tiden är en som vill avgöra matcher.

Dessutom fick jag in en grymt fin efterlysning som Patrick Ekwall skickat in till Buster i slutet på 1970-talet.
Han efterlyste Kristina "Lillan" Henriksson från Bjärred som skrivit en autograf på hans sko i Arbetets/MFF:s inomhuscup…

Publicerad 2009-02-12 17:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto