Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Landslaget spelar in Pr-filmer

Lundhs blogg

Hotellet som vi blivit rekommenderade och som på hemsidan uppgav att man hade nätuppkoppling, hade vid vår ankomst bara uppkoppling på två av sex våningsplan – och föga förvånande fanns det inga rum kvar där.

Ekwall fick spelet och kastade sig på luren och nu har jag en stor terrass ut mot Atlanten och så snabb uppkoppling att jag tror att vi sitter vid Internets moderkälla.
Dessutom är det skönt i luften, vårkänsla.

Vi flög ner med Eddie Gustafsson som förvisso satt i bizniz, och målvakten är enda frågetecknet inför tisdagens träning.
Han fick en lårkaka i helgen och kör nog rehab.

Alla landslagslirarna utom Christian Wilhelmsson är på plats på lyxhotellet och golfanläggningen där man bodde under EM 2004.
Spelarna skulle vara på plats vid 18-tiden och sedan var det middag och teori.

Annons

Oj, då spelades härlig fotboll – och minnena av det kanske kan lyfta Erik Edman som ju bara spelat sex minuter A-lagsfotboll efter korsbandsskadan:

[youtubeplay id=”zk4rTWSUyxY” size=”large”]

Landslagets big bossLasse Richt berättade att landslagsspelarna är med i ett par egna Pr-filmer som förbundet spelar in.
Dels en promotionrulle om Tipselit, dels en promorulle om U21-EM.

Så här är schemat för oss gamar, detta är vad vi får oss till livs under de närmaste dagarna:

Tisdag, träning 12.30 och sedan PK med: Isaksson, Johansson, Nilsson, Wendt, Viktor Elm, Elmander, Henrik Larsson, Lindgren.

Onsdag, träning 12.30 och sedan PK med: Gustafsson, Granqvist, Majstorovic, Mellberg, Holmén, Nannskog, Svensson.

Annons

Torsdag, stängd träning och sedan PK 13.45 med: Wiland, Edman, Hansson, Berg, Rasmus Elm, Källström, Sebastian Larsson, Wilhelmsson.

På fredagen drar landslaget och vi till Porto för PK på fredag eftermiddag (16.30 svensk tid) och träning på matcharenan efter det.

Publicerad 2009-03-23 21:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto