Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bella, Wilton och med rätta smisk av Ester K på förbundet

Lundhs blogg

Jag skäms och tar fullt ansvar för min miss att lyssna på kollegor och skriva om spelare vars nummer inte finns i Allsvenska pärmen – utan att kolla själv.

Hej Olof!
Såg på din blogg att du skrivit följande, du har nog inte kollat så noga eftersom Daniel Anderssons nummer och Nisse Johanssons nummer visst finns med i guiden!
Ester

Ber om ursäkt för det.
Stryk borde jag ha, och efter att ha snackat med Henrik Rydström härmodagen förstår jag att det finns folk som är sugna.

Silly seasons sista dödryckningar gav både Wilton Figureido till Malmö FF. Klubben var så kall att man reggade brassen hos förbundet under gårdagen – och gjorde sedan klart.

Det blir naturligtvis grymt dyrt (totalt över 20 millar i köp och lön). Om Malmö FF oftast säljer i rätt läge så kan man inte säga att de köpte i rätt läge.
Snacka om att araberna kunde kräma lite extra.

Annons

Fredrik Bella Berglund var en av Elfsborgs målfarligaste i fjol. Ändå skeppas han i väg. Anledning: inte populär i laget. Gnällig.

Publicerad 2009-04-01 11:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto