Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Wiltons gäng fick pisk

Lundhs blogg

Superettans premiär mellan Assyriska och Norrköping står på min påskmeny. Fick kycklingkebab på Södertäljes arena och den var fin, inget glas. Superettan är hetare än i fjol, men då var den ju iskall.

Hoppas lite på Norrköping som jag vill ska gå upp, men är tveksam om man klara det. Mitt tips som hårdslaktats av Sirius-fans kan ni läsa här intill. Ska erkänna att det är en grymt svårtippad serie.
Var och varannan klubb har ju bytt tränare.

Försöker läsa mig till om MFF:s nyförvärv Wilton fick speltid när hans Al Khuraitiat SC i går fick pisk med 1-0 mot Al Khor SC. Hittar ingen lagupställning men det är väl troligt att han lirade, det var ju därför han stannade.

Och alla ni förbannade MFF-fans som mejlat och kommenterat, lägg ner. Det är vårt jobb att skriva om den här typen av saker.
Det är intressant att man kan värva en spelare i tid till siste mars och så stannar han ändå i gamla klubben och spelar match.

Annons
Publicerad 2009-04-11 13:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto