Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är det sponsorerna eller Ljungberg som saknar rampljuset?

Lundhs blogg

Tror aldrig jag har läst så många intervjuer med Fredrik Ljungberg på så kort tid. Han ställer verkligen upp för svenska medier.
All heder för det.

Ändå måste jag undra varför en spelare, som under Arsenal-karriären hade en grym integritet och var synnerligen restriktiv, plötsligt talar ut om allt möjligt.
Framför allt har han en direktlinje till Aftonbladet, en tidning han i perioder bojkottat efter att ha varit sur på bevakning och betyg, men nu öppnar han sig.

Varför? Är det sponsorerna som märker att bara spel i Seattle Sounders knappast ger den uppmärksamhet som de pröjsat för? Och ligger på svensken?
Även om det var ett okej mål nyligen:

Annons

[youtubeplay id=”Znn0SepEaf8″ size=”large”]

Frågan är om det inte är Ljungberg som saknar rampljuset? Naturligtvis måste det vara ett grymt steg att gå från att vara jagad och uppskattad av alla till att finnas mer i en perifer liga.

Jag tror att djävligt få i Seattle känner igen Ljungan på stan. Många stjärnor har ju vittnat om den tuffa omställningen när man lämnar de stora scenerna.

Just det har Fredrik Ljungberg gått igenom. Även om Seattle Times skriver att det är svensken som är het när laget åker runt och spelar matcher. Fast det är ändå långt till Premier League.

Publicerad 2009-04-27 14:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto