Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det blev Adam Johansson till vänster

Lundhs blogg

Ställde frågan i morse om vem som blir vänsterback. Trodde på Behrang Safari, men det blev Adam Johansson och det är väl en klassisk Lagerbäckare.

När jag ryckte loss startelvan var jag lite senare än Expressen men jag hade gubbarna på rätt plats och det satt skönt. Särskilt när Bladet gick på Expressens linje.

Ja, ja, det är snart en ny startelva och då är det nya tag. Egentligen för djävligt att Lagerbäck sabbat matchdagarna och man måste lägga tid på det.
Var betydligt skönare när fick den på kvällen och hade den i tidningen samma dag.

En tidning drog tidigare i veckan på att Oscar Wendt var nära spel från start. Han sitter på läktaren i dag, så nära var han.
Även om det är konstigt att Lagerbäck ratar vänsterfötter.

Annons

Beslutet kring Anders Svensson tog man redan på fredagskvällen. Vad jag hörde senast var att Lagerbäck inte vågade chansa med hans tidigare skadade lår, men han sitter på läktaren och kanske har han fått känning.

Träffade Stefan Rehn inför matchen och han saknade Svensson från start i dag, och sedan lade IFK-tränaren till med ett litet garv:
– Han hade gärna fått bli skadad i någon månad efter det…

Publicerad 2009-06-06 20:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto