Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vad säger Samuel Holmén om Viktor Elm?

Lundhs blogg

Folkets spelare Viktor Elm – se vad ett inhopp kan göra – får starta mot Malta och det är kanon. Men varför på kanten?
Visst, Malta är ett skitlag och ska piskas, men kanten?

För er som missat det är startelvan den följande: Isaksson – Johansson, Mellberg, Majstorovic, Safari – R Elm, Svensson, Källström, V Elm – Berg, Ibrahimovic.

Rasmus Elm är nästan lika felplacerad på andra kanten. Kanske är det för att ytterbackarna ska kliva fram och se till att Elm-bröderna kan kliva in i banan.

Annars känns det som om Sverige spelar utan kantspelare. Om nu inte ytterbackarna ska bli kantspelare och det ska liras 3-5-2 eller 2-6-2 mot ett gäng backande malteser?

Skönt att Anders Svensson är tillbaka, hans spelsinne, passningsspel och offensiva skicklighet var saknad mot Danmark. Oavsett vad alla Svensson-hatare mejlar om.

Annons

Undrar för övrigt hur Samuel Holmén känner sig? Han spelade till sig en plats i höstas och gjorde mål när Sverige slog Ungern. Mot Portugal borta var han helt okej.
Nu är han plötsligt långt ner i ranking.

Och då ska vi inte tala om Sebastian Larsson. Han verkar inte vara uppskattad av Lars Lagerbäck. Eller i varje fall inte som spelare.

Publicerad 2009-06-10 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto