Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Den engelska legendarens attack på Lagerbäck

Lundhs blogg

Mediacentret på Örjans Vall är inrymt i en publiknande lokal under läktaren. Där minglar pressen och bland dem fanns BBC:s Chris Waddle och Ian Dennis – engelsm-n gör sig bra i pubmiljö – som jag träffat på en del mästerskap.

Alltid kul att snacka med dribblern Waddle (se nedan om ni inte minns) som var missnöjd med U21-EM i stort, men hyllade det svenska U21-landslaget.
"Enda laget i EM som vill anfalla", enligt den förre Tottenham, Marseille och Sheffield W-spelaren.

Waddle plussade framför allt för Emir Bajrami och Rasmus Elm men även den svenska toppduon som han verkligen gillade.
"Tror verkligen att England får svårt i en semifinal mot Sverige."

Sedan hade Chris Waddle en massa roliga och andra inspel gällande en del svenskar:

Annons

* Mittbackslegendaren Terry Butcher går en tränarkurs för Uefa under EM och Lars Lagerbäck föreläste för dem. Den svenske förbundskaptenen undrade efteråt om det fanns frågor. Då sa Butcher: "Hur kan vi inte ha slagit er på 41 år? Jag såg er mot Danmark och ni var skräp". Lagerbäck ska bara ha skrattat som svar.

* Waddle undrade hur hans gamle lagpolare Roland Nilsson kunnat bli tränare i Malmö FF? Han var inte tränartypen. För enligt engelsmannen sa aldrig Nilsson något i omklädningsrummet, han svarade knappt på frågor.

* Waddle hade även sprungit på sin gamle lagpolare Niclas Alexandersson och för första gången hade han sett svensken exalterad. Det var för att hans son skulle vara maskot inför England-Tyskland. Inte ens när "Alex" gjorde mål i England visade han känslor, enligt Waddle.

Annons
Publicerad 2009-06-22 18:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto