Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bra att Lagerbäck kliver av

Lundhs blogg

Lars Lagerbäck och Roland Andersson är historia. Smart och bra att de föregick snacket om att de måste avgå och gick ut på presskonferensen i dag. De kliver av formellt när VM-kvalet är helt dött – vilket sker på onsdag kväll.

Det är dags att Lagerbäck slutar efter tolv år. Sveriges spelare måste ses av en ny tränare med nya tankar och nya idéer, och dessutom av en man som inte har en massa bindningar eller relationer till spelarna.

Inget snack om att Lagerbäck är en av de två största förbundskaptenen sett till fem raka mästerskap. För precis som Henrik Larsson säger: Det blir bara svårare och svårare att ta sig till mästerskapen. För mig är Tommy Svensson nummer ett sett till VM-bronset.

På torsdag samlas förbundets styrelse för att gå igenom en lista av kandidater, men givetvis är de redan i gång och funderar på vilka namn som kan vara aktuella. Det är samma namn som figurerar i medierna – tiden när man plockade Olle Nordin och Tommy Svensson från rätt okända klubbar i Norge är nog över.

Annons
Publicerad 2009-10-11 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto