Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Med Hamréns "flyt" dör EM-kvalet tidigt

Lundhs blogg

Det må vara behagligt och skönt i Oman, men Erik Hamrén har inte haft några lätta första månader som förbundskapten för Sverige.

Från starten med en massa skit mellan Rosenborg och förbundet, via Zlatan Ibrahimovic nej tack som drogs upp på Fotbollsgalan och hans första presskonferens, till turerna kring Tobias Hysén och en turné till Oman med match mot tveksamt motstånd utan förbundskapten och så nu Marcus Allbäck på väg till Christian Wilhelmsson utan rätt visum.

Fortsätter det flytet är EM-kvalet dött ganska snabbt. Lider lite med Erik Hamrén som naturligtvis inte kan styra över allt det här, men det vilar en viss amatörmässighet över en del av hanterandet.

Undrar när de kom på att Allbäck skulle dra? Alla vet ju att visum till det landet inte är något att skoja med.

Annons

*****

Omans regent Sultan Qaboos Bin Said Al-Said äger kvällens matcharena, Seeb Stadium, precis som fyra andra arenor i landet och även över tio palats. Det går bra nu, Qaboos.

*****

Omans Patrick Ekwall i en svårt lila Porsche:

Omans Patrick Ekwall i en lila Porsche Cayenne. "Den är svår", säger han.

*****

Fantastisk att höra Pontus Kåmark röja med teknikpersonalen på Seeb Stadium för att kunna koppla in utrustningen som gör att han och Jesper Hussfelt ska kunna kommentera matchen.

Pontus Kåmark pustar ut efter en omgång med teknikpersonalen. "Det är inte över förrän den feta damen sjunger", säger han.

*****

Säkerheten på Seeb Stadium var begränsad. Bara att tåga rakt in och ändå in på planen. Landslagets öppenhet har spridit sig.

Publicerad 2010-01-20 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto