Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Med landslaget i ett lekrum i Bahrain

Lundhs blogg

På väg in genom säkerhetskontrollen/passkontrollen i gryningen i Oman gläntade jag på mina två boardingkort. Såg då att flyget från Bahrain till Syrien gick först 16.10 och inte 10.10. Och inte en person hade sagt ett ljud om det. Gulf Air=Service.

Tråcklade mig ur Omans säkerhetskontroller – man behöver vara Houdini för det – och gick tillbaka till incheckningen och osäkrade min hårtork precis Sir Alex.

Där stod Hans Hultman, landslagets muntre mediajonglör (ja, jag har snott den av Jan Majlard) och checkade in hela landslaget. Jag frågade om han kollat på sina boardinkort. Det hade han inte och nu fick han sig ett uppvaknande i gryningen: även på landslagets bordingkort stod 16.10 istället för 10.10. Där åkte det träningspasset och ingen hade sagt något.

Alla ramlade vi i väg på första flyget, ja, även Jesper Hussfelt som hade lite svårt att komma ut ur Oman men löste det med en smidig rörelse.

Annons

Nu sitter vi presspacket och spelarna tillsammans i lekrummet i Gulf Airs loung på flygplatsen i Bahrain. Här finns ett gäng Xboxar, nallar, leksaker, soffor, kuddar, låga och mjuka pallar och det rullar tecknad film på ett par tv-skärmar i taket. Böcker, datorer, ipods och kortlekar är framme och alla går och plockar mat från buffén och en del hoppas nog att Henning Svendsen inte ska vad de lägger på talriken.

Lekrummet i loungen på Bahrains flygplats.

Ledarna sitter i de lite mer flådigare delarna av loungen. Några av dem såg ut som på Lars Lagerbäcks tid när vi i presspacket tryckte oss in i loungen för att kunna jobba under tiden.

Känns extra skönt att vi/jag osäkrade hårtorken vid entrén till loungen och slapp pröjsa 40 dollar per person. Vill inte att Queen Park Rangers sponsor Gulf Air ska får mer stålar – i höst ska Leeds United trycka sig förbi QPR.

Annons
Publicerad 2010-01-22 08:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto