Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Skönt för Wernbloom att AZ vann

Lundhs blogg

Ny teknik är otrolig. Någon stod bakom AZ:s mål tidigare i dag när laget mötte Feyenoord och den personen filmade Pontus Wernblooms avslut i egen bur och tryckte snabbt ut det på Youtube.

Nu kan vi alla se målet, och jag fattar att det svider för svensken. Vad gör han? Det är ju ett bra avslut.

[youtubeplay id=”Ed7iSKQE4Nw” size=”large”]

Samtidigt får han glädja sig åt han spelar från start nu och att AZ vann matchen till slut. Bara att bryta ihop och komma igen. Även om hans donna också blev förbannad så löser det sig säkert…

Inte nog med det tunga avslutet från svensken, se klippet igen och kolla killen på läktaren som kastar en öl i glädje. Vilket tryck.

*****

Johan Elmander måste börja om. I Frankrike.

*****

Förstår inte riktigt Zlatan Ibrahimovic formsvacka. Gick det för lätt i höstas? Har han slappnat av? Tänker han för mycket på Erik Hamréns deadline? Ring Pelle Svensson så kan han rasa mot den.

Annons

Men när tränaren Pep Guardiola går ut och hyllar svensken trots bristen på mål då vet man att det är en svacka. Vilket speglar sig i den spanska tidningarna.

*****

Arsène Wenger kör en oväntad vändning i dag efter att Chelsea (läs: Didier Drogba och det grymma försvaret) spelat bort Arsenal från guldstriden en vecka efter att Manchester United gav Arsenal en lektion i effektivitet.

Fransmannen vill nu mena att en tredjeplats i Premier League är som en titel. Eller rättare sagt: den är mycket mer värd än inhemska cuptitlar. Okej, det verkar dock roligare att fira en FA-cuptriumf än en tredjeplats.

Klart är att Arsenals vägvinnande och bollhållande lir är sjysst att kolla på och tar laget långt men det saknas en Malcom McDonald som trycker in bolljäveln.

*****

För fyra år sedan i Falkenberg i superettan och nu startman i Premier League. Den 27-årige David Elms utveckling hade tidningen Buster ratat som för osannolik.

Annons

*****

John Terry måste tycka att det är skönare på planen än utanför. Herregud, vilken mediatäckning. Engelsmännen är fan i mig inte kloka.

*****

En del svenskmål i dag, Behrang Safari gjorde sitt första för Basel, och Olof Mellbergs språngnick var mäktig:

Publicerad 2010-02-07 21:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto