Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur kom Kragl undan rött?

Lundhs blogg

Helgens fulaste är utan tvekan Lukas Kragls brutala attack på Salzburgs målvakt Eddis Gustafsson. De rörliga bilderna av svenske landslagsmålvaktens skada fick mig att må direkt illa. Klarade inte att se det till fullo utan var tvungen att ta skydd med handen.

Upprörande att Lukas Kragl klarade sig med ett gult kort. Hur är det möjligt efter den stämplingen? LASK Linz-spelaren. domaren Harald Lechner och hans team borde få kliva av sina karriärer en lång tid.

Här kan ni gå in på domarens egen hemsida och tycka till. Här kan ni gå in och mejla till LASK Linz-anfallaren.

Grymt för Gustafsson som slagit sig in i landslagstruppen igen och fått idel bra betyg från spel i det österrikiska mästarlaget. Nu lär Erik Hamrén få leta efter en annan tvåa bakom Andreas Isaksson för med ett brutet vadben och ett brutet skenben.

Frågan är om 33-åringen kommer tillbaka i samma slag igen? Och Kragls ursäkt är inget värd om han inte ser till att skjuta till cash till Gustafsson som givetvis kommer att förlora pengar efter den här skadan.

Annons

*****

Oj, Fernando Torres borta resten av säsongen och VM är i fara. Ska opereras för en knäskada.

*****

FC Barcelona i buss hela vägen till Milano och tisdagens Champions League. I buss. Hade jag velat följa via webcam.

*****

SMACK!! Trodde aldrig jag skulle få se en sådan kyss i en liga där Graeme Le Saux hånades öppet bara för att det påstods att han var homosexuell:

kyssen

Men jag fattar att Gary Neville blev glad över Paul Scholes mål på övertid i derbyt mot Manchester City.

*****

Fotboll är närmast omöjligt att förstå. Ta bara Tottenhams vecka: förlust mot konkursboet Portsmouth i FA-cupens semifinal följt av segrar i derbyn mot först Arsenal och sedan Chelsea. Eller Arsenals kollaps sista åtta minuterna mot Wigan där 2-0 blev 2-3. Eller krisande IFK Göteborgs 5-1 på Elfsborg.

*****

Herregud vad vi och John Guidetti fått positiva reaktioner efter hans besök i Ekwall vs Lundh. Som det här av HD:s Stefan Lindqvist eller det här av Mårthen Bergman på Fotbollsverige. Kolla in själv:

Annons

*****

Gillingham-Leeds 3-2 är ännu svårare att fatta. Förbannad tur att rivalerna om andraplatsen tappade poäng. Liket lever.

*****

Daniel Nannskog må fylla 36 år inom kort, han är fortfarande en grym avslytare. Två nya mål i kväll och nu har han gjort 101 mål på 142 ligamatcher för Stabaek.

*****

Arsène Wenger ger nu upp titeln. Rakt rejs mellan Chelsea och Manchester United väntar och bara tre omgångar återstår. Enda hotet mot Chelsea är Liverpool på bortaplan, annars tar man titeln.-

Publicerad 2010-04-18 19:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto