Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

I natt blir det käppakrig

Lundhs blogg

Philadelphia Flyers kan bli historiskt i natt. Har nu hämtat upp 0-3 i matcher till 3-3 mot Boston Bruins. Sista och avgörande matchen går i natt och vid vinst är det ju öppet fram till Stanley Cup för Broad Street Bullies. Kan bli en sittning käppakrig. Även om jag knappt hinner uppfatta vad som händer i en NHL-match är det häftigt.

Det är lite Leeds United över Flyers och jag har nu lovat ta min Flyers-tröja i FK Europa om det blir vinst.

*****

Solna-tattare! Hammarby-tränaren Michael Borgqvist har en tuff tid framför sig.

*****

Nu har de coola t-tröjorna till Fotbollskanalen Europa kommit – vet ju vilken som är snyggast, ser ju hur nöjd Ekwall är med att bära den – synd bara att jag inte bär t-tröja:

trojbild

*****

Mäktig fotbollshelg väntar. Först Mjällby-Malmö på en fullsatt Strandvallen på lördagen – du ser det i TV4 med start 15:30.

Sedan väntar guldkamp extravaganza på söndag:

Inter vs Roma med start 14:30 i TV4 Sport – matcherna med Inter respektive Roma ser du från 15:00 i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se.

Annons

Barcelona vs Real Madrid med start 18:00 i TV4 Sport – matcherna med Barcelona och Real ser du i TV4 Sport respektive Csports.se.

Följt av Fotbollskanalen Europa i TV4 med start 23.10 och en extrasändning på fotbollskanalen.se.

*****

Sitter med världens största hög av kvitton och de måste vara inne i TV4-systemet senast måndag morgon. Ogillar den delen av jobbet. Kan bli en påtvingad kvittosittning på X2000 under lördagen. För det blir Formel-bil hem efter MjällbyMalmö för att vara i tid till den spanska och italienska guldkampen.

Publicerad 2010-05-14 19:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto