Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur länge kan Blatter leva som struts?

Lundhs blogg

Att England blir brända på Lampards mål visar hur gammalmodigt Fifa är. Skottet gick i ribban och studsade tydligt innanför den tyska mållinjen och det borde ha stått 2-2. Scenerna är därefter med buande publik, upprörda engelska spelare och en David Beckham som jagade domaren Jorge Larrionda på väg ut efter första halvlek.

Det är pinsamt. Framför allt för fotbollen. När så mycket står på spel måste vi få det så rätt vi bara kan. Sepp Blatter är snett på det när han inte vill utveckla fotbollen och det är domarteamet från Uruguay som blir lidande för en så grov miss.

Visst förstår jag alla tyskfans som menar att det är revansch för Geoff Hursts mål från VM-finalen 1966, men skillnaden är att där vet vi inte ens i dag om det var mål eller ej. I dag kunde vi alla se hur bollen var en halv meter innanför mållinjen.

Det är 2010 nu, Sepp Blatter och något måste göras för att modernisera fotbollen. Det blir fel när alla andra ser att bollen är inne utom domaren och den assisterande domaren som då får leva med det. Vem gynnar det? Okej för att ni inte vill ha teknikska hjälpmedel, sätt en domare bakom varje mål för att undvika de värsta lägena.

Annons

Samtidigt låter man bensinmacksbollen….förlåt VM-bollen från Adidas, studsa vidare som om inget har hänt. Fifa och Blatter är skakande snett på det in “the Twenty Ten Fifa World Cup”.

Hade fel när det gällde offside på Klose. Kåmark har givetvis rätt.

Publicerad 2010-06-27 16:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto