Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Mikael Nilsson" blixtinkallad

Lundhs blogg

Mixad zon på Råsunda och det är fascinerande hur snabbt det har gått för en del av de unga spelarna i landslaget. De har inte alltis tid och lust att stanna de 20 minuterna som är avsatta för oss i presspacket. Vilka? Ja, det kan ni räkna ut själv.

Rätt roligt att den som kom ut bland de första och stannade längst var Olof Mellberg. Proffsig och han har dessutom levererat en del för landslaget. Kim Källström stannade och svarade på frågor även om det var humor om hur ett batteri reportrar stod runt om honom och INGEN frågade om det ALLA ville ha svar på.

Kim leder dock kampen mot Pontus Wernbloom på poäng sett till att Pontus ligger på hotellet och vilar. Han kände sig hängig.

Var helt säker på att Mikael Nilsson blivit blixtinkallad innan jag förstod att “Chippen” färgat håret åt det mörka hållet. Undrar om det är gjort på en saudisk salong?

Annons

Johan Elmander var oerhört optimiskt sett till chanserna att spela på fredag men på den klassiska kvällstidningsfrågan (Leifby): “Om det vore match i morgon, kan du spela då?” så sade Elmander: “Nej”.

Största chocken på träningen och första dagen med landslaget var Olssons Panama-hatt. Om inget annat hjälper är jag rätt säker att den kan få ungrarna ur balans. Blir det Panama-Mats framöver?

Tobias Hysén kör trekvartsbyxa på träningen. Tveksamt. Gillar shorts i alla väder.

Annons

Avslappnad träning på Råsunda. Mycket fotbollstennis efter att man byggt upp en bana i ena hörnet. Även om det var maximalt långt bort från pressläktaren gick det att höra hur kul de hade.

Klart att Zlatan Ibrahimovic kör presskonferens först på onsdag 14.45.

Publicerad 2010-08-30 18:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto