Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är Baxter kvar när Sverige möter Finland?

Lundhs blogg

Finland inledde jakten på en plats i EM 2012 med att få stryk mot Moldavien med 2-0. Kanske inte mycket att säga, det är ett svårspelat ställe och med Sami Hyypiä utvisad i första halvlek blir det inte lättare.

Stuart Baxter kommer att få mycket kritik efter detta. Han är redan i lite “bad standing” i vårt östra grannland efter att ha flörtat länge och väl med skotska Celtic under sommaren. Jag undrar om skotten klarar ut detta?

Finnarna har nu Holland borta och sedan en ödesmatch mot Ungern hemma 12 oktober. Om man står på en eller noll poäng efter det undrar jag om man inte sparkar skotten. Kan givetvis ha fel, men han är skadeskjuten av sitt sug efter en roll i Celtic.

Givetvis är det bra ur ett svenskt perspektiv att en av de på förhand största rivalerna är ur slag. Samtidigt tror jag nog finnarna kommer att känna en taggning att slå Sverige oavsett läge i gruppen. Det är möten i juni och i oktober nästa år.

Annons

Holland hade givetvis inga problem med San Marino och redan nu är mötet i Amsterdam en tidig seriefinal. Längtar, längtar, även om vi ska till Malmö först och se hur Zlatan hyllas av de sina. Bara det blir häftigt.

Publicerad 2010-09-03 22:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto