Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan svarar vasst på allt - igen

Lundhs blogg

Zlatan Ibrahimovic har kört ännu en vass presskonferens. Återigen svarade han bra, fylligt och roligt på alla frågor: från Mino Raiola via känslorna att spela i Malmö igen och vad Malmö FF gör för pengarna han dragit in till klubben och till hur han ska nå 100 procent och förhoppningsvis vinna Champions League.

Precis som han förändrats på planen, till det ännu bättre i och med att han är mer av en lagspelare som pushar medspelarna, så har han blivit vassare utanför – och lagkaptenen har nu gjort två grymma presskonferenser i samband med EM-kvalet.

Det är ju bara kul att han skjuter tillbaka lite på oss i presspacket och på Malmö FF som alltså dragit in närmare 120 miljoner på honom. Klart besked om att avrunda i Malmö FF – det är inte aktuellt.

Uppskattar också att han verkligen tänker på det barn som tjatat på sina föräldrar att köpa biljett till en match och att Zlatan därför alltid vill prestera. Det känns ärligt och fint när han säger det, och han verkar onekligen medveten om sin roll som förebild.

Annons

Henrik Larsson besökte landslagets träning på måndagen och han gillar vad han ser av Hamréns mannar hittills. Och ja, han ska gå på matchen i Malmö tisdag kväll, men där körde han en klyscha och sade att det inte finns några lätta matcher.

Erik Hamrén har infört en kramövning under spelarnas uppvärmning – men det är inte bara kramar som utdelas, som Sofia Brobergs bilder visar:

Publicerad 2010-09-06 15:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto