Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rätt match för Zlatan att näta i

Lundhs blogg

Zlatan Ibrahimovic sänkte Auxerre med två mål. Onekligen rätt dag och rätt match för Milans nya superstjärna att hitta rätt. Dels efter den bleka debuten mot Cesena, dels för de bilder som kom från träningen i tisdags där han visade sina karatekonster på en ny lagkamrat. Nu drunknar det i framgången.

Ändå är jag fascinerad av Zlatans spark på träningen. Vilken träning var det han gjorde i sin nya klubb? Femte? Och han gör intryck direkt. Ett skämt, säger Zlatan om sparken på lagkamraten Rodney Strasser. Samtidigt säger han vad som gäller för Milan-reserven: “Han ska lyssna på vad jag säger.”

Skämt eller ej – ni väljer.

Alla som jämför med att han brukar sparka på Majstorovic och Mellberg på landslagets träningar glömmer att dem har han känt länge, tror knappast han och den 20-årige spelaren från Sierra Leone har hängt så värst mycket ihop. Dock smart av Zlatan att gå ut och svara på frågor om det, och sedan kan det dö ut. Ja, ja, han får nog kicka vidare så länge som han levererar på San Siro.

Annons

***

Upp i ottan för att fara i väg och göra Ekwall vs Lundh. Toppgäst och ni ser det 20:00 i Tv4 Sport på lördag kväll. Bra uppladdningen inför Zlatans hemmadebut i serie A.

***

Jag twittrade om att Hasse Borg ville få agenten Martin Klette utkastad från pressläktaren. Något som fick Klette att bli irriterad och smsa mig att Borg inte kan bestämma det och att han bara träffat två klubbar och var på väg till sin plats.

Jo, det är möjligt att han bara passerade, men den irritationen som Borg visade och som han överförde på en kvinnlig vakt som skulle jaga bort Klette går inte att skoja bort. Vakten var helt skakad och frågade mig om vem personen var som Borg ville ha ut.

Klette smsade även att MFF:s presschef Per Welinder kunde ge hans story stöd. När jag sprang på Welinder så bara skrattade han och slog ut med armarna.

Annons

***

Gillar den ungdomliga entusiasmen och viljan att vara med och ställa upp som fanns hos Dardan Rexhepi efter succématchen. Det var lite gulligt att se honom komma knallande med matchbollen.

Publicerad 2010-09-16 00:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto