Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gillar inte bara benknäckare - utan även Big Brother-Geert

Lundhs blogg

Eftersom jag inte bara ber till den “rätta” holländska fotbollsguden och går med i kyrkan för orangea fotbollspuritaner utan helst av allt vill se resultat så blir det lätt kritik om att jag bara gillar benknäckare, fula grepp och inte uppskattar vacker fotboll.

Helt fel, det är sådana här mål som frälst mig genom åren:

En dag på Amsterdams Olympiastadion och man kan lugnt säga ett Petter Hanssons kapning av Tobias Hysén var dagens grej. Till och med de Jong hade kunnat uppskatta den. Bäst var att Hansson inte gillade att förbundskapten Hamrén sade till honom.

Förre Dif-legendaren Geert den Ouden är helgens gäst i Ekwall vs Lundh – söndag 13:00 i Tv4Sport – och det var så många skratt så att om folk trodde att vi var onyktra under en del program under VM i Sydafrika så kommer samma personer misstänka att vi grundat på en coffee shop inför den här inspelningen.

Annons

Geert den Ouden är numera Big Brother-Geert i Holland, han är med i en dokusåpa om ett innefotbollslag:

[youtubeplay id=”UGGB674g_iQ” size=”large”]

Gillar Janne Jönssons story i Sydis om hur Zlatan skickade i väg en 16-åring som kickade i hans trädgård hemma i Malmö till provspel i Milan.

Publicerad 2010-10-08 18:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto