Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gillar när Eto’o ger tillbaka

Lundhs blogg

Cagliari-fansen skrek rasistiska ramsor riktade mot Samuel Eto’o och de fick ett hårt skott till svar, och sedan lite dans på det. För egen del gillar jag att spelarna inte bara tar skit från läktarna utan visar att de kan ge tillbaka.

Även starkt av domaren Paolo Tagliavento att bryta matchen efter bara tre minuter och be speakern att påminna publiken om att han kan bryta matchen helt om de hade fortsatt. Det är en bra regel som det italienska förbundet infört efter ständiga problem med läktarrasism, där Juve-fansens jakt på Mario Balotelli blev kulmen.

***

AIK-fansens kärlek till Mohamed Bangura är fotboll när den är som bäst. Och den blev besvarad av en spelare som framstår som årets fynd.

***

Fotbollskanalen Europa i kväll i TV4, start 23.10, och min fokus ligger på Everton-Liverpool. Nye ägaren John W Henry var på plats och det var humor när Everton-fansen skrek att han köpt fel lag efter förlusten.

Annons
Publicerad 2010-10-17 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto