Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Humor eller muta från HIF-fansen?

Lundhs blogg

Ramlar inte sällan in på sporten på HD.se och Sportbloggen och hittade den här i dag. Humor eller muta?

Själv kan jag bara skratta åt det och inser att det kanske kan locka en del Mjällby-spelare om nu HIF-fansen står för en fet fest på Frank Worthingtons favoritklubb Hanöhus Nightclub. Om det räcker till SM-guld? Beror väl på hur generösa HIF:arna är.

***

Snackade med Ivo Pekalski efter matchen och han var klok när han sade: hellre ett gult kort och 4-0 än att vi hade fått något emot oss. Det har han rätt i, även om det var tydligt att MFF saknade honom i samband med förlusten mot Kalmar. Ivo sade att det är så plågsamt att se matcher från sidan att han ska ta sig ett glas på söndag. Vad? Det ville han inte avslöja.

Annons

***

BP kommer tillbaka, det tar tid att bygga upp allt runt om kring. Se bara hur Häcken fått kämpa och varit uppe och vänt gång på gång för att försöka etablera sig. BP har en hel del talanger och börjar få en stabilare ekonomi som gör att man kan värva mer än tidigare. Visst är det ett bakslag att rassla ut i år, men klubben kommer igen.

Sedan hoppas jag att BP får till en ny arena, mest för att trafiken är för dj*vlig när man ska till heta matcher på Grimsta.

***

Mot Milano inom kort och ska se Milan-Real Madrid onsdag kväll. Yes!

***

Nu till lunchen för Stora Journalistpriset för att se om några inom sportens värld slår sig in bland de nominerade. Tyckte det var kul att Offsides Anders Bengtsson i fjol blev nominerad för sitt reportage om Glenn Hysén. För det är lite som Johan Croneman skrev i DN i lördags, att sportjournalistikens utveckling har varit enorm de sista tio-15 åren.

Annons
Publicerad 2010-11-02 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto