Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Seb" får trösta sig hela vägen till Wembley

Lundhs blogg

Birminghams ledning beslöt sig till sist för att behålla “Seb” Larsson våren ut. Sett till att transferfönstret stänger om mindre än en vecka kanske landslagsmannen får bita ihop. Efter gårdagens vändning mot West Ham är det kanske inte så illa?

Birmingham är klart för final i Carling Cup eller Ligacupen som den hette innan man hakade på sponsorer av olika slag: mjölk, läsk och öl har alla prytt namnet. Utan tvekan bland det största som hänt för klubben, där den största meriten är en vinst i Ligacupen, det var snart 50 år sedan.

Gick att se på scenerna från Birmingham där man hamnade i tidigt underläge mot West Ham och ordnade förlängningen efter att Larsson slagit hörna som Johnson nickade in, och väl där ordnade Gardner cupfeber.

Så Sebastian Larsson kanske vill stanna nu? En cupfinal på Wembley är något alldeles speciellt och 27 februari får Larsson dessutom chansen att sänka sin gamla klubb Arsenal. Bara det borde vara skäl att sitta kvar våren ut, för det kommer inte bli färre erbjudanden.

Annons

***

I Ekwall vs Lundh avslöjade Özcan Melkemichel att han inte hade rätt utbildning för att leda Syrianska, men trodde sig ordna det ändå. Nu heter det att estländaren Valeri Bondarenko tar över, men känner jag Melkemichel rätt så finns han kvar och är med i lagledningen. Tror att det är ett måste om nykomlingen som värvat starkt ska övertyga.

***

Fantastiskt att Ingvar Kamprad ansökt om folkpension och fått det. Samtidigt som IKEA-ägaren har placeringar på över 100 miljarder i olika stiftelser i olika skatteparadis som knappt någon har insyn i.

Inte så att jag missunnar honom miljarderna, han har jobbat hårt och framgångsrikt, men folkpensionen…ja, det är nästan spöstraff på att plocka ut den.

***

Att be om ursäkt är svårt. Richard Keys misslyckades och fick också lämna SKY. Här kan ni höra hans försök till förlåt som kostade honom jobbet.

Annons

***

Dunjackan är framplockad igen. Brrrr.

***

Barcelona är för bra för La Liga. Eller?

***

Innan vi börjar diskutera Fredrik Ljungberg i landslaget bör han ju spela några matcher för Celtic, eller? Ännu har han inte gjort många minuter. I varje fall inte för att nå landslagsnivå.

***

***

Marcus Lantz öppnar starkt med att säga att valet av Bois är ett fett finger i ansiktet på alla som snackat om pengar.

Publicerad 2011-01-27 06:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto