Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Daniel Nannskog är en riktig artist

Lundhs blogg

Oh, herregud, Blåvitt är emot 51-procentsregeln men den här dräkten viftar man igenom. WTF? Var tog traditionerna vägen? Vad säger Håkan Mild? Gör något!

***

SUPER-LIVE kraschade ihop med Big Brother i går – oklart vad som drog trafik – och en del kunde inte se de klassiska telefonintervjuerna vi gjorde i vår sändning på fotbollskanalen.se. Vi kan väl säga att det inte är old school:

Snack med Marcus Berg om formen, PSV:s chans, egna hemsidan som han knappt hittar till och hur han ska betala Pontus Kåmark 80 spänn för stolpskottet. Stort att landslagsmannen med glädje var med bara någon timme efter slutsignalen, han är ett ess på sådant.

En numera ödmjuk juniortränare i form av Daniel Nannskog sågar serie A, oss i studion och berättar återigen hur han slog in sitt första landslagsmål, även om han använder finare ord.

Annons

Helsingborgs allsvenska skyttekung Alexander Gerndt bedömer HIF efter Erik Edmans tidigare sågning och röjer det senaste om utlandsplanerna.

***

Även John Guidetti finns nu på twitter.

***

Dagen efter debatten om 51-procentsregeln på Fotboll & Pengar och jag måste säga att det är förvånande att SEF-basen Bosse Johansson inte kom för att dra en lans för ett skifte. Om det nu är vad han och de andra i ledningen av svensk fotboll vill, det är åtminstone vad de skrivit i fotbollens remissvar.

Blev precis intervjuad av Four-Four-Two i frågan och det slår mig att ingen är uppe på barrikaderna för att driva ett skifte. Det är motståndarna som har initiativet. Har Lars-Åke Lagrell valt att man ska ligga lågt? Någon annan som beordrat stopp? Eller är det så att ingen vill ha någon förändring?

Oavsett är det förvånansvärt tyst kring det som beskrivs som en ödesfråga för svensk idrott och att då ledare från de stora idrotterna lyser med sin frånvaro är förvånande. I svensk fotboll är det definitivt att problem att golvet slår i taket, eller om det är tvärtom, och det finns aldrig någon debatt om viktiga saker.

Annons

Istället tröskas ärenden bakom stängda dörrar och möjligen har motståndarna rätt i att ingen vågar möta dem i en debatt i den här känsliga frågan.

Tystnaden är oerhört talande. Vill ingen ha ett skifte? Om de vill ha det, kliv fram och ta debatten. Annars kan man ju lägga ner diskussionen direkt.

***

Det är när man hänger på låset till 7-11 sju på morgonen för att handla ingredienser till pannkakor efter en SUPER-LIVE kvällen före, för att dottern ska ha matsäck med på utflykt, som man vet att man lever.

***

Hade helt glömt när Zlatan skulle till Rosenborg. Lite gulligt att se en så ung och välsnaggad Zlatan – han ser allt annat än hård ut som han ju gör i dag:

[youtubeplay id=”r0n-xlx9dRI” size=”large”]

***

Flyger till Italien i morgon eftermiddag och hoppas hinna se Swansea-LeedsO’Leary’sArlanda innan jag spurtar till gaten. Sista chansen att haka på i striden om direkt uppflyttning genom att vinna den.

Annons

***

Örebro SK plockar in Valdet Rama från Bundesliga och Hannover. Som oftast när en spelare tar klivet från en av de stora ligorna till allsvenskan så finns det en hake någonstans.

Vill se honom i aktion innan jag blir upphetsad över en spelare som gjort tio matcher och ett mål i Regional liga (tyska fjärdeligan) senaste säsongen. I Bundesliga startade han fyra matcher för Hannover 2009-10 och hoppade in i elva och stod för noll mål och noll assist.

***

Arsenals polske keeper Wojciech Szczesny är en skön profil. Han finns även på twitter och där är han rätt skarp.

***

Dagen efter SUPER-LIVE med Football är verkligen dagen efter. Jag känner mig grymt bakis efter sex timmars direktsändning och då är det starkaste vi får i oss den röda såsen till kebaben. Fast det är oerhört kul att jobba med programmet och jag blir faktiskt alldeles varm av allt beröm:

Annons

Malmoistas1910 Malmoistas 1910

@oloflundh @Ekwall måste det vara matcher för att köra Superlive? hade lätt kollat om ni bara satt & tjöta & visa youtubeklipp en hel kväll.

vickevireboyboy Victor Wendel

@oloflundh @Ekwall Jag tycker ni borde köra SUPERLIVE även under CL. Ni behöver inga matchbilder, kör som i Italien.

JimpySvensson Jimmy Svensson

Super-Live med @oloflundh o @Ekwall är lite som uppesittarkvällen.Bra tv med prat om tandblekning, tyska svin och Kåmark som käkar morötter.

krokben Kenny Lorentzon

@oloflundh @Ekwall grymt bra jobbat igår. Alltid trevligt med super-live! 🙂

bertilochbruno Bertil & Bruno

@oloflundh Övertysk? Äsch, känns som att Kåmark borde passa sig mer med sina “invandrarportioner” och “bögstrumpor”. Mvh Bertil, Älskar er!

phjulstrom Petter Hjulström

Annons

@oloflundh Har nu suttit framför superlive sedan kl18 för att se 4 män käka kebab, driva med Østergaard och diskutera tyska svin. Underbart!

wictorhansson9 Wictor Hansson

Bröderna de Boer är enligt @oloflundh “övertyskar”. Fantastiskt citat. Sen kåmarks sågning är befogad av Ballack.

RikardDiego Rikard Diego

stor humor när TV4gänget med @oloflundh och @Ekwall i spetsen sitter o rankar “Största tyska svinen”.. de lär börjar såga Holland inom kort

AFCJonsson RobinJonsson

@assbin Fyfan, få betalt för att käka kebab och snacka fotboll i tv? EN DRÖM! @oloflundh @Ekwall

Publicerad 2011-02-25 14:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto