Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fotbollens olika ansikten

Lundhs blogg

Norrmanen Flamur Kastrati fick en rejäl smäll i en höjdduell när Cottbus mötte Osnabrück i Bundesliga 2 och blev liggande livlös. Osnabrück-spelaren fick hjälp på planen och fördes till slut bort med ambulans. Då ville inte spelarna i de två klubbarna spela vidare i matchen som hemmalaget Cottbus ledde med 2-0.

Fast domaren kunde inte blåsa av matchen i förväg så fick vi en fin solidarisk aktion där spelarna bara bollade sig igenom en kvart innan matchen kunde anses vara färdigspelad:

Skönt nog var det ingen fara med norrmannen efter att de första rapporterna talade om att han kämpade för sitt liv.

Andra och mindre fina scener från fotbollens värld fick vi från Anfield där Liverpools och Manchester Uniteds U18-lag möttes i kvartsfinalen i FA Youth Cup. Över 10 000 var på plats för att se mötet och de fick se en riktig skandalmatch. Inte nog med att fyra spelare blev utvisade och två av dem rök ihop rejält på planen, det var även stökigt på läktaren och United-fans ska skrikit om Heysel och Hillsborough.

Annons

[youtubeplay id=”ZchW7MBe6OA” size=”large”]

***

Blir mycket Malmö i veckan som kommer: tre gånger ToR. Presskonferens inför Super-cupen, Super-cupen mellan MFF-HIF och sedan den allsvenska upptaktsträffen.

***

Sevilla-Barcelona var actionspäckat. Och då hann Romderbyt vara än värre. Så mycket fotboll är inte nyttigt.

***

Tänk att Manuel Neuer, av alla,  släpper in ett sådant mål. Från 73 meter.

***

Redan måndag. Det går undan.

Publicerad 2011-03-14 00:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto