Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fotbollsmåndag och verklighet

Lundhs blogg

Många har hyllat Ekwall vs Lundh med Bobbie Friberg José de la Cruz via mejl, twitter och facebook- tack för det! – och om du inte sett det finns det här:

Och med extramaterial här:

***

Efter några dagars ledigt i New York är det vardag, verklighet och Fotbollsmåndag – SUPERLIVE med start 19:00 i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se. Tre heta matcher där MFF-Blåvitt sticker ut i och med att IFK krisat och MFF kan ta serieledning vid seger, ovanpå den är det AIK-Örebro och Peps HBK mot Gefle.

Dessutom snackar vi naturligtvis om Djurgårdens kris som blev än kraftigare efter 2-3 i Trelleborg. Blott en poäng på sex matcher för klubben som förlorat närmare 70 miljoner kronor de senaste säsongerna, och som nu aviserar nya spelarköp. Betyder inte det att Stefan Alvén misslyckats, eller?

Annons

Häng med i SUPER-LIVE och ända till Fotbollsmåndag i TV4 23:00.

***

Funderar ni på New York, åk så länge dollarn är på denna nivå kring sex spänn. Inget snack om att det måste vara något fel på den valutakursen för man kan leva som en kung utan att bli skinnad. Och det i världens metropol där krogarna håller grym klass och det finns alla smaker. Sedan är det givetvis så att shoppingen gör stora hål i plånboken, men det är mest för att det inte går att hålla tillbaka.

Frågan är om inte april-maj är den bästa tiden på året? Behagligt och skönt i något som kan liknas vid svensk sommar. Givetvis är även september-oktober också perfekt vädermässigt.

***

Manchester United-Chelsea i en ren final på söndag. Wow! Hade jag aldrig ens kunnat drömma om. Trodde inte United skulle tappa, och inte heller att Chelsea skulle hämta in.

Annons

***

Flög i från New York på söndagskvällen och missade när Barack Obama berättade att man dödat Usama bin Laden. Vilket gav surrealistiska scener, bland annat från basebollsmatchen mellan Phillies och Mets när uppgiften spred sig.

[youtubeplay id=”35pfllMiLag” size=”large”]

Efter att ha bott där några år efter 9/11 2001 så har jag trots allt förståelse för reaktionerna. Attackerna på skyskraporna på Manhattan gör sig fortfarande påmind.

Publicerad 2011-05-02 14:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto