Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vill ni vinna matchtröjor, biljetter och en landslagsjacka?

Lundhs blogg

[tv4play id=1666045]

Om ni är vassa på att tippa kan ni vinna landslagets nya träningsjacka, matchtröjor eller biljetter till Sverige-Finland. Gå in på Ekwall vs Lundhs Facebook-sida, i denna tråd, och tippa slutresultat i Moldavien-Sverige, sista målskytt samt en utslagsfråga om hörnställningen.

***

Tunga kravallpoliser är på plats utanför Zimbru Stadion. Framgick tydligt att dialog inte är något de prioritetar.

***

Min krönika om startelvan och valet av Tobias Hysén.

***

Chisinau 2011 skiljer sig från då jag var här senast, 2001, men det har ändå hänt mindre än jag hade trott.  Slitet och nergånget och grått. Deppigt, helt enkelt. Däremot ser man mer tecken på att utländska företag klivit in här. Fler McDonald’s, fler glasstånd med något som kunde vara GB och mycket mer reklam som lovar ett annat liv.

Annons

Sedan är det slående hur kvinnor i alla åldrar klär upp sig och sminkar sig, åtminstone här i huvudstaden, medan männen ser ut som om de antingen har varit på gymmet eller är på väg dit…ja, förutom ciggen då. Vi snackar t-tröja, träningsbyxa och en mobil.

***

Lika fascinerande varje gång att se Marcus Allbäck och Erik Hamrén bara helt strunta i förbundets officiella kostym. På den tiden Fredrik Ljungberg gjorde likadant var det alltid ett otroligt gnäll.

 

 

Publicerad 2011-06-03 19:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto