Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vad händer i Malmö och i Gefle?

Lundhs blogg

VM-premiär på Olympiastadion, men vi släpper inte allsvenskan helt för det. Malin Swedbergs man Hasse Eskilsson är på plats och ville höra om resultaten och han uttryckte redan före Gais-MFF en viss tveksamhet kring Daniel Andersson som mittback. Efter det röda kortet och förlusten så fattade jag det.

Samtidigt var känslan att även om Andersson drog i Wanderson så föll brassen väl lätt:

H%C3%B6jdpunkter:%20Katastrof%20f%C3%B6r%20Malm%C3%B6%20n%C3%A4r%20Gais%20vann

Malmö FF:s nya tränare Rikard Norling har inte fått någon behaglig start på karriären i Skåne-klubben. Och det är Sveriges representant i Champions League-kvalet…hm, det känns väl så där även om Torshavn ska hanteras.

Gefles Pelle Olsson är en veritabel trollkarl. Bara det att han löst Mikael Dahlbergs evighetslånga måltorka och att han tagit upp klubben till en andraplats i allsvenskan. Ja, det är svårförklarat för jag tror inte ens han själv kan det.

***

Berlin kanske inte är en delad stad längre, men helt kan man inte sudda ut öst…

Annons

***

Stackars Guillermo Molins.

***

Över 70 000 på en fotbollsmatch och inget hot, hat eller hån. En underbar eftermiddag och kväll på Olympiastadion i Berlin och festen ville bara inte ta slut. En timme efter slutsignalen var flera tusen i publiken kvar och dessutom stod en del tyska spelare kvar och skrev autografer och lät sig bli fotograferade med sina fans. Underbar propaganda.

Publicerad 2011-06-26 22:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto