Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Se och lär, Zlatan o Co

Lundhs blogg

San Marino väntar på tisdag och de svenska spelarna har ännu inte haft någon genomgång och kollen på motståndet var minst sagt sådär. Anders Svensson kom i varje fall ihåg att det var god mat på hotellet. Alltid något, men det ska väl gå ändå.

För egen del hoppas jag att landslaget kan använda San Marino som en del italienska serie A-lag använder amatörer inför en del ligaomgångar. De kör över dem och vinner med en massa mål för att pumpa upp självförtroendet rejält – som holländarna i fredags.

Bara för Zlatan o Co att se och lära:

EM-kval:%20Hollands%20sansl%C3%B6sa%2011-0-seger%20mot%20San%20Marino

***

Klassisk replik av Tobias Hysén apropå att Ralf Edström vill ha honom som vänsterback: “Då får han nog ta en whisky och tänka om.”

***

Per Welinder är kommunikationschef i MFF…inte informationschef. Ledsen.

***

Underbar värme i Malmö när vi sitter på läktaren och följer en skojfrisk och högljudd svensk träning. Kan de få med sig den glädjen till San Marino så bådar det gott. Ännu så länge har man inte kunnat utläsa någon startelva och det gick faktiskt inte att se några tendenser alls.

Annons

***

Lite coolt att jägare Zlatan bjöd på grillat vildsvin som han skjutit själv.

Publicerad 2011-09-04 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto