Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hämta in Ranégie eller annan anfallare

Lundhs blogg

På plats på spelarhotellet i Stockholm och det var ett rätt slitet gäng svenska spelare som precis lämnade Park för att antingen köra rehab (spelarna som startade) eller för att träna (reserverna).

Erik Hamrén har presskonferens först 14:05 och då får vi veta om han kallar in någon ny anfallare. Först försvann ju Alexander Gerndt och sedan blev Zlatan Ibrahimovic avstängd mot Holland.

När vi gjorde Nyhetsmorgon med förbundskapten Hamrén i morse så hade han inte svar på frågan om han ska kalla in en ny anfallare. Hade inte tvekat och Mathias Ranégie är en spelartyp som landslaget saknar i dagsläget och som man kan slå långt på i jakt på målen.

Det finns flera alternativ i U21-landslaget med både John Guidetti och Rasmus Jönsson men utan Zlatan är det ingen tvekan om att Sverige saknar en target player som kan ta för sig i straffområdet. Där hade Ranégie fyllt en funktion.

Annons

De andra offensiva alternativen i truppen är Ola Toivonen och Tobias Hysén och av dem är bara Hysén mer av en utpräglad anfallare. En spelare som Johan Elmander kan ju bli skadad under match och då behöver man fler alternativ.

***

Krönikan efter Sveriges seger mot Finland.

***

Helt rätt att skjuta på Sveriges matchstart till 20:15 på tisdag. Inte så att jag tror att Danmark och Portugal skulle komma överens om något men om det varit lika och Sverige kryssat mot Holland så hade det inte hänt särskilt mycket på Parken.

***

HÄR får ni ALLA fakta om hur Sverige går till EM 2012 i Polen och Ukraina.

***

Värt att njuta av det här igen!

Landslaget:%20Kims%20magi%20l%C3%A5g%20bakom%201-0

***

Slutar aldrig förvånas över hur folk hetsar upp sig över hur man är klädd i tv. Är det inte fel på en halsduk, en slips, en rock, en kavaj eller ett par skor så ger man intryck av att vara döden i en Bergman-rulle, nazist, trollkarl, Kraftwerk-medlem eller på raggningsstråket med sängkammarblick och så vidare.

Annons

***

Kan inte utesluta att vi åkte på en “Åke Stolt” light på spelarhotellet i morse. Sydsvenskans legendariske ex-krönikör blev inför VM-kvalet mot Kroatien utcheckad från sitt rum när han käkade lunch.

Skälet var att han råkat boka in sig på landslagets hotell och det gillar inte landslagets ledning och spelare (precis som om vi drömmer om just det) och han blev alltså utkastad.

Jag ska inte säga att vi blev utkastade men vi blev nobbade från att äta frukost av Scandics värdinna.

***

Finnair lyfte 08:00 och landade 07:45. Klass.

Publicerad 2011-10-08 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto