Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ett argt mejl från Borås

Lundhs blogg

Öppnade mejlboxen och fick följande arga mejl med rubriken Svinfarm från Pelle Boersma:

Sverige fick lika många varningar på tolv minuter i fredags som Holland har fått på hela kvalet.Så om Holland med sina tre varningar är ett svin-lag, vad är då Sverige med 12 varningar och ett rött kort?
Men med tanke på att van Bommel har två varningar på de senaste 24 tävlingsmatcherna så är han ju ett riktigt svin. (Innan dess hade han uppehåll i landslaget under van Bastens tid).
Tragiskt när den svenska supporterklubben (dvs majoriteten av rikstäckande sportjournalisterna) ska skapa poppis-rubriker utan att värdera eller kontrollera fakta. Lika tragiskt som att se dina insatser från fortet på tv i lördags.

Annons
mvh Pelle

Jag svarade så här:

Hej!
Jag tror ingen i världen missat en del av det Holland gjort, ta bland annat VM-finalen, och sedan har de hanterat EM-kvalet bättre. Jag är avundsjuk på Holland som har så fina spelare som även kan spela cyniskt och hårt och är en av få som inte klankat på det. Lägg även till att alla svenska spelare jag talat med, inklusive Hamrén, försvarat och berömt Holland och inte alls tyckt att de spelat för hårt eller fult.

Min insats på Fortet har väl inget att göra med Sverige-Holland, eller?

/Olof

Publicerad 2011-10-10 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto