Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lagrells härskarteknik: "Men, lille Olof"

Lundhs blogg

Ingen har kallat mig “lille Olof” på över 35 år och då var det min mamma, men nu har Lars-Åke Lagrell klivit in. Förbundets avgående bas tog till klassisk härskarteknik när han gästade Ekwall vs Lundh och när han inte var nöjd så drog han till med: “Men, lille Olof”.

Kolla programmets två delar nedan:

Ekwall%20vs%20Lundh:%20Med%20Lars-%C3%85ke%20Lagrell:%20Fel%20att%20avbryta%20matcher

Ekwall%20vs%20Lundh:%20Extramaterial%20med%20Lagrell:%20%22Svarar%20p%C3%A5%20alla%20vansinniga%20mejl%22

Jag får ge Lars-Åke Lagrell att han är svårmanövrerad verbalt och det är inte helt lätt att få honom att erkänna något. Bara det att förbundsbasen inte ens tycker att han har någon makt. Jo, tjenare.

Stort dock att han erkände att svensk fotboll hamnat helt snett kring nolltolerans och avbrutna matcher och att det ska man åtgärda. Sedan är han helt på det klara i det olyckliga i att fotbollen har krig med en hel del av sina kunder och det hoppas han lösa.

***

Måtte Malmös två segrar ge en injektion inför torsdagens Europa League. Dessutom skönt att de slog Djurgården med 1-0 nu när reglerna är som de är.

Annons

***

John Guidetti försämrar inte sina chanser att nå A-landslaget. Test mot Danmark eller Frankrike? Gerndt är skadad, Berg är borta i Hamburg och Rosenberg är inte motiverad.

***

Späckad fotbollsvecka väntar:

* Måndag betyder Fotbollsmåndag SUPER-LIVE och vi drar i gång vid 19:00 på fotbollskanalen.se och i TV4-Sport. Fotbollsmåndag går sedan 23:00 i TV4.

* Torsdag är Europa League med Malmö-Metalist med start 18:30 i TV4-Sport.

* Lördag tar vi Superettan i mål i Tv4-Sport mellan 14-17 och sedan är det Ekwall vs Lundh 20:00, även det i TV4-sport.

* Söndag är allsvensk slutomgång och vi kör SUPER-LIVE 16:30-18:30 på fotbollskanalen.se och sedan årets sista magasin 18:30 i TV4-Sport. Strax efter 23:00 är det Fotbollskanalen Europa i TV4.

***

Hammarbys ångest fortsätter från Söderstadion måndag kväll. Sista chansen att undvika kval och då gäller bara seger mot Jönköping. Hur det går? Ja, det skulle förvåna om Bajen-spelarna kunde ta sig samman nu sett till hur man underpresterat. Pressen har inte direkt minskat.

Annons

Kan inte annat än tycka synd om den ledning som inför säsongen försökte få styr på en klubb som satt fast i bojor från tidigare ledningars beslut. Samtidigt har inte heller Grauers o Co tagit optimala beslut och jag fattar inte turerna kring tränarna.

***

Zlatan Ibrahimovic blixtrade till med ett par briljanta passningar när Milan slog Palermo. Enkel psykologi, eller? Efter en vecka där han varit ifrågasatt i Sverige och där många menat att landslaget är bättre än honom och man ordnat EM-spel utan honom så klev han fram.

***

Miroslav Klose!

***

Undrar om inte AIK underskattar värdet av Kenny Pavey? Inte bara på planen utan som en karaktär som sätter fart på folk, inte minst på träningarna. Kul att han fick ett värdigt avsked och jag kommer precis som många AIK-fans sakna honom.

***

Frisparken från Sebastian Larsson var grym. Var som att han böjde in den i bortre hörnet mot Arsenal. Gillar även gesten att inte jubla efter mål mot klubben som fostrat honom.

Annons
Publicerad 2011-10-17 00:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto