Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Får vi en repris, Zlatan?

Lundhs blogg

Lottningen i Champions League gav två stories: England vs Italien och Zlatan vs England. Onekligen var Napoli-Chelsea och Milan-Arsenal de riktigt lockande matcherna i åttondelarna.

Zlatan har sällan haft någon större lycka mot engelska lag och så sent som för ett år sedan slog Tottenham ut Milan. Fast mot Arsenal har faktiskt Zlatan visat klass på Emirates, för ett par år sedan. Repris?

[youtubeplay id=”luiTBPabflw” size=”large”]

Lottningen i sin helhet:  Napoli—Chelsea, Milan—Arsenal, Basel—Bayern München, Lyon—Apoel Nicosia, Bayer Leverkusen—Barcelona, CSKA Moskva—Real Madrid, Zenit S:t Petersburg—Benfica och Marseille—Inter.

Tror följande går vidare: Chelsea, Arsenal, Bayern, Lyon, Barcelona, Real Madrid, Benfica och Inter. Är dock långt ifrån säker på Chelsea, Arsenal och Inter, kan lika gärna bli det andra laget.

Annons

***

Gör en insats ihop med fotbollskanalen.se och skänk till Musikhjälpen.

***

Manchester City och Manchester United fick inga lätta motståndare i Europa League. Porto för City och Ajax för United och det kan bli häftiga matcher, om nu de engelska lagen tar det på allvar?

***

Förstår inte att de stora klubbarna ställer upp i Fifa:s klubblags-VM. Snacka om tramsturnering. Inte nog med att David Villa bröt benet, resan kan knappast vara det man vill ha mitt i säsongen.

***

Paul Breitner gjorde sitt för att alla konspirationsbenägna fick bensin på sina brasor genom att först ordna så att Bayern München fick Basel och sedan pusta ut för att han slapp en månad i Sibirien.

***

Niklas Bendtner. Danmarks Balotelli, fast sämre på plan.

Publicerad 2011-12-16 16:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto