Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En närstudie av fenomenet Messi

Lundhs blogg

Efter Lionel Messis uppvisning mot Bayer Leverkusen där han satte fem mål så hade engelska ITV lämpligt nog en dokumentär om fenomenet:

***

SUPERLIVEfotbollskanalen.se 18.30 i kväll.

***

Gick snabbare för Premier League att agera mot lördagsmatcherna än jag förutspådde i min blogg om Tipsextras död. Redan från och med lördag blir det stopp för majoriteten av matcherna för alla som har Viasat. Ett rejält bakslag för dem som pröjsat för att kunna se allt, och man undrar ju om MTG måste betala fullt för tv-rättigheterna.

Samtidigt är en match lördag 16:00 bättre än noll som många engelska bedömare förväntade sig efter att pubägaren Karen Murphy fått rätt att visa matcher på sin pub i Portsmouth via ett grekiskt tv-abonnemang. Premiären i Viasat ser ut att bli Sunderland-Liverpool.

Annons

Till nästa treårsperiod är det troligt att lördagsmatcherna 16:00 försvinner helt. Och innan dess så undrar man ju hur Viasat hanterar de två sista omgångarna där det är gemensam start för Manchester United och Manchester City?

***

Zlatan vs Allegri kan bara sluta på ett sätt.

***

Otroligt att Häcken samlat ihop nästan 50 miljoner kronor. Gothia Cup är en förbannat bra bas och sedan har man kunnat förädla spelare och sälja dem. Starkt jobbat.

***

Mario Balotelli har till slut greppat att han måste växa upp och ta ansvar:

[youtubeplay id=”jPbwTrOrcU8″ size=”large”]

Publicerad 2012-03-08 14:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto