Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiolas brandkårsutryckning är klassisk

Lundhs blogg

Inte utan att jag skrattade när jag i går kväll läste Mino Raiolas dementier av vad Zlatan Ibrahimovic sade om Milan, klubbens ekonomi och framtiden. Jo, jag fattar att man hickade till i den italienska storklubben när lagets storstjärna beklagade att man inte hade pengar nog till att värva vad klubben behöver.

Att Raiola skyller allt på pressen kanske funkar en stund, men om Milan-ledningen verkligen är intresserat av vad Zlatan svarade på frågorna är det ju bara att kolla nedan:

Ja, alla fattar ju att Zlatan knappast är nöjd med projektet Milan som klubbledningen talade om när han skrev på, och att han lämnar klubben kommer närmare och närmare. För det är inte många år kvar som han har att spela med, och om Manchester City och/eller Real Madrid verkligen vill ha honom tror jag han hugger tillfället.

Framöver är det enligt Raiola förbjudet att fråga Zlatan om Milan för att han är med det svenska landslaget, och därför blir nästa presskonferens onekligen extra intressant. Det lär dröja till tisdag i Göteborg då det väntar pk dagens före matchen mot Island, om nu inte den presskonferensen uteblir efter den här cirkusen.

Annons

***

Alla Visbys krogar var fullbokade när vi efter jobbet skulle ut och käka. Vi hamnade på Bolaget och där satt en hel del med anknytning till landslaget. Dels ett ledarbord med Peter Wettergren, Hans Hultman och en del andra, dels ett spelarbord med Kim Källström, Johan Elmander, Behrang Safari och Jonas Olsson bland andra.

Den vänlige Källström kom fram och rekommenderade ställets gös och det fick bli den rätten. Fisken höll onekligen högsta klass.

***

Känns som om landslaget mörkar kring Andreas Isaksson…och det HÄR kan bli verklighet:

***

Vad rätt att Pep Guardiola fick avsluta med en titel. Tänk att han tagit sju tunga titlar (tre liga, två cup och två Champions League) på fyra år, och lika många CL-titlar som Barcelona tagit under klubbens hela övriga tid.

***

P3 Dokumentär är verkligen värt en stor del av min licenspeng. De senaste morgnarnas löprundor har jag kört programmet om de falska Brillo-boxarna. Vilken grej. Visst, jag läste en del i Expressen vid tiden men i det här formatet blir det ännu bättre.

Annons

***

Gotlands Tidningar hade i morse saxat ur bloggen, och det var kanske inte så konstigt.

***

Börjar känna mig som Berndt Rosqvist. En gammal DN-legendar som numera slutat men som i början av min karriär läxade upp mig i baren på en Finlands-färja (allsvensk upptaktsträff) för att jag inte hälsat på honom och presenterat mig. Här på Gotland är jag plötsligt (haha) själv en av de äldsta i flocken av gamar kring landslaget och jag känner inte riktigt igen alla.

I baren på båten för en 15 år sedan förstod jag inte alls “Rosa” men i dag fattar jag lite vad han menar. Eller åtminstone känslan. Fast det mest slående är ända min fråga: Vem tryckte på snabbspolningen och tryckte mig fram i tiden? För det kändes ju som i går man bevakade landslaget under VM-kvalet till Frankrike och det var Dahlin, Andersson, Thern och en del andra profiler.

Annons
Publicerad 2012-05-26 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto