Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bara seedningen är kul att kolla in

Lundhs blogg

Uppgifter i Italien placerar John Guidetti i Siena. Känns som en rätt udda transfer om han är klar tidigast i oktober.

***

Fascinerande att Celtics råskinn Victor Wanyama är brorsa med McDonald Mariga och tränade med Helsingborg 2007-08 men åkte hem till Kenya när brorsan såldes till Parma.

***

Torsdag kväll lottar man Champions Leagues gruppspel och även om Celtic och en del andra svagare klubbar med rätta jublar över att de får loss stålar via deltagandet så lär de få det tufft. Det skotska laget är i sista seedningsgruppen och det kan bli en riktig rysargrupp som Neil Lennon o Co hamnar i. Ta Barcelona, Manchester City, Juventus och Celtic.

För Zlatan Ibrahimovic och Paris SG är det tredje seedningsgruppen. En dröm vore: Milan, Dynamo Kiev och Nordsjälland. Värre vore Barcelona, Manchester C och Borussia Dortmund.

Annons

Andra svenskar i Champions League är Johan Elmander i Galatasaray, Tobias Sana i Ajax, Rawez Lawan och Joe Sise i Nordsjälland, Kim Källström i Spartak Moskva, Behrang Safari och Guillermo Molins i Anderlecht.

Grupp 1: Chelsea, Barcelona, Manchester U, Bayern München, Real Madrid, Arsenal, Porto, Milan
Grupp 2: Valencia, Benfica, Schaktar Donetsk, Zenit St Petersburg, Schalke 04, Manchester C, Braga, Dynamo Kiev
Grupp 3: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Spartak Moskva, Paris SG, Lille, Galatasaray
Grupp 4: Celtic, Borussia Dortmund, BATE Borisov, Dinamo Zagreb, Cluj, Malaga, Montpellier, Nordsjälland
Lottningen är torsdag kväll och lag från samma land kan inte hamna i samma grupp. Seedningen är baserad på klubbarnas resultat vilket ger en klubbkoefficient.
***
Klassiskt att man fick dela på en sladd med internet på sex personer på Celtics hemmaplan. Fick helt enkelt turas om på varje rad där det är en sladd som gick runt.
Annons
***
Inte heller Europa League ser så dumt ut hittills: Helsingborg, Liverpool, Tottenham, Newcastle, Inter, Napoli, Lazio, Udinese, Atletico Madrid, Athletic, Lyon, Marseille, Leverkusen, Fenerbahce.
Publicerad 2012-08-30 00:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto